Τα δένδρα δεν ψηφίζουν.

Κάποτε η επάρατος εκλέγονταν γιατί ψήφιζαν και τα δέντρα. Σήμερα εκλέγεται επειδή τα δέντρα δεν ψηφίζουν και η φύση δεν αποφασίζει. Αντιθέτως ψηφίζουν: Τα εξοχικά, τα λαμόγια, οι απατεώνες, οι εργολάβοι, οι καταπατητές, οι διορισμένοι, οι γλείφτες, οι βολεμένοι και οι πάσης φύσεως υπήκοοι. Ο κατάλογος θα μπορούσε να είναι πιο μεγάλος αλλά δεν έχει νόημα να αναφερθώ σε όλες τις κατηγορίες της ματαιοδοξίας και της ηλιθιότητας. 


Ας σταματήσουν να προβάλουν διαρκώς την πνευματική τους φτώχεια οι κάθε λογής σχολιαστές που διατυπώνουν εκφράσεις όπως: Θεομηνία, Τραγωδία, η φύση εκδικείται, και να επικαλούνται την τύχη ή την ατυχία. Ο θεός δεν εκφράζει την οργή του ακόμη και αν είναι ο εκδικητικός Γιαβχέ. Η φύση ακολουθεί τον φυσικό δρόμο, δεν εκδικείται Για παράδειγμα το ποτάμι θα επιλέξει να κατέβει από ίδιο αγωγό που κατέβαινε και πριν και δεν λαμβάνει υπόψιν τον ηλίθιο που έκτισε εκεί.

Ο υπήκοος θα εκφραστεί σε λίγο καιρό, στην εκλογική διαδικασία όποτε αυτή πραγματοποιηθεί. Θα υπογράψει για μια ακόμη φορά δήλωση μετάνοιας και θα βεβαιώσει τις κάθε λογής εξουσίες ότι δεν θα γίνει ποτέ πολίτης.
Υ.Σ. Έσπασα την θεραπευτική μου αφωνία, για λόγους εκτάκτου ανάγκης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Της φιλελεύθερης…. το κάγκελο

Πανωλεθρίαμβος

Η μπάλα είναι στρογγυλή . . . . .