Προσκλητήριο μαλακίας ! ! !


Προφανώς για ένα αρχιμαλάκα που ηγείται (δηλ. έχει πάρει ατυχώς αυτό τον ρόλο στην διανομή…), ενός εσμού κνώδαλων και υποχρεούται εκ της θέσεώς του να συνεπαίρνει τα πλήθη των ακόμη πιο κνώδαλων οπαδών, η διατύπωση διαπιστώσεων πρέπει να είναι η καθημερινή του δραστηριότητα. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να «το παίζεις ηγέτης» όταν δεν είσαι... και γι΄ αυτό ανακαλύπτεις εχθρούς, πραγματικούς ή φανταστικούς. 

Νέα σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει με σημερινό της πρωτοσέλιδο η εφημερίδα «Τα Νέα»

«Όσοι αποφασίσουν με την ψήφο τους να θέσουν τέρμα στην καταστροφική πορεία της χώρα θα έχουν την πλατιά αποδοχή της κοινωνικής βάσης και των πολιτών που τους εξέλεξαν και που δεν αντέχουν άλλο, η επίμαχη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στην «Αυγή».

Ο επίσημος παπαγάλος λέει ότι είναι διαπίστωση και όχι προτροπή για αποστασία, και εγώ που είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος (-παρότι κάτι τέτοιο δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά), τον πιστεύω.
Δεν είναι και λίγο ένας «ηγέτης» κόμματος να διαπιστώνει αυτό που οι υπάλληλοι τον αντίπαλων κομμάτων δεν μπορούν να σκεφτούν μόνοι τους, και που ο λαός θα επικυρώσει… με χαρά.


Ο επίσημος παπαγάλος είναι ατρόμητος.
«Ο πόλεμος των Νέων δεν μας φοβίζει, δείχνει τον πανικό της διαπλοκής, λόγω της ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ, ενεργοποιούν στο φουλ όλα τα σενάρια για την αναζήτηση εφεδρειών αυτής της κυβέρνησης» πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένας ανεπίσημος παπαγάλος (ενδεικτικά αναφέρω) έχει την ίδια εκτίμηση.


«Είναι πρόσκληση για… αποστασία η δήλωση του Τσίπρα να καταψηφίσουν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης τα επίμαχα νομοσχέδια που θα έρθουν στη Βουλή και στην πορεία θα δικαιωθούν;
Προφανώς και όχι

Τα «κακά» ΝΕΑ ως «παλιές πουτάνες» παρακάμπτουν την ηλιθιότητα. Γιατί να αδειάσουν (με κίνδυνο ίσως και να «κάψουν») τον χρήσιμο ηλίθιο… Εξάλλου, δεν μιλάμε για κάποιον τυχαίο ηλίθιο, αλλά για τον «ηγέτη» του μαντριού της αντιπολίτευσης. Η δουλειά τους είναι να προβάλουν (-ή και τονίζουν, συχνά), τα «διαβολικά στοιχεία» του Alexis.
Τ
ο κακογραμμένο και ακόμη πιο κακότεχνα ανεβασμένο, στο παλκοσένικο του κοινοβούλιου, έργο «Η Δυσπιστία», σε διαφορες versions, μαζί με μερικά εξίσου (-ή και ακόμη χειρότερα) δρώμενα του «πολιτικού σκηνικού», θα καταναλώσουν τον χρόνο του φιλοθεάμονος κοινού, αφού πλέον η «νέα Ρώμη» δυσκολεύεται να προσφέρει άρτο και τις έχουν απομείνει μόνο τα θεάματα.

Προτεραιότητα του Αντωνάκη με την «νομική υποστήριξη» του χοντρομαλάκα Μπένι, είναι να τελειώσει η «βρώμικη δουλειά». Πρέπει να παραδεχθούμε, ότι το έχει αποδείξει προ πολλού ότι σ΄ αυτά και άλλα («ειδικές αποστολές»), είναι ικανότατος. Ο Alexis τους όποιους άσσους του, τους φυλάει «ως κόρην οφθαλμού», και απολαμβάνει καθημερινά το «υποβρύχιο του» στο καφενείο της βουλής, προκλητικά και με σαδιστική μανία, μπροστά στα μάτια του χοντρομαλάκα…

Πολλοί μαλάκες μαζεύτηκαν αλλά μην ανησυχείτε, ο «τα παν θωρά» θείος Σαμ, φροντίζει… για όλα.

Πότε θα γίνουν εκλογές;;;

Όταν το αποφασίσει ο θείος Σαμ.

Επαναστάσεις, εξεγέρσεις και τα τιαύτα, δεν προβλέπονται…

Σε κάθε περίπτωση και αν ο μη γένοιτο, ο λαός δείξει τάσεις για παράλογες επιθυμίες, όπως: χειραφέτηση, ελευθερία, ανεξαρτησία, δικαιοσύνη, δημοκρατία, κ. ά. τέτοια του διαβόλου, ο θείος Σαμ θα στήσει όσες «Αριστερές» ή «Δεξιές» τρομοκρατίες χρειάζονται… Δεν πρέπει να σκουριάζουν οι «υπάλληλοι» όλων των ειδικοτήτων, γιατί η Ιστορία παίζει άσχημα παιγνίδια στους ανεκπαίδευτους και στους ανέτοιμους.

Για τους υδρογονάνθρακες,
τα μεταλλεύματα
και τις παραλίες που απλώνουν τα κορμιά τους Γερμανίδες τουρίστριες,
ρε γαμώτο ! ! !


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Της φιλελεύθερης…. το κάγκελο

Πανωλεθρίαμβος

Η μπάλα είναι στρογγυλή . . . . .