Το χιούμορ του στόκου

Μόνο όταν είσαι «αριστερός» Ταλιμπάν και επίδοξος Σαβοναρόλα σαν τον Γιώργο Κυρίτση, αποσυμβολοποιείς μια γελοιογραφία του ταλαντούχου Δημήτρη Χαντζόπουλου με τέτοιο τρόπο. 

Μόνο όταν είσαι τόσο Αγαμήτου, Απάρτου και Ανοργάσμου γωνία, σαν τον Γιώργο Κυρίτση, στην «προέκταση» του pole dancing  (που είναι και ο συμβολισμός των κεραιών της ΕΡΤ) βλέπεις στριπτιτζάδικο, που προφανώς δεν έχεις (-και δεν πρέπει να έχεις) επισκεφτεί ποτέ σου, αφού το απαγορεύει η σταλινό-χριστιανική (-έστω και ροζ απόχρωσης) αισθητική και ηθική σου.

Μόνο όταν είσαι τόσο ρατσιστής και με μπετοναρισμένο στερεοτυπικό εγκέφαλο θεωρείς τις pole dancers πουτάνες (prostitutes).

Μόνο όταν είσαι τόσο κομπλεξικός και κρετίνος σαν τον Γιώργο Κυρίτση, αποκαλείς ευθέως τον χαρισματικό και ταλαντούχο Δημήτρη Χαντζόπουλου αργυρώνητο και δουλοπρεπή, με μια άθλια détournement (εκτροπή/οικειοποίηση) στην γελοιογραφία του δημιουργού, που φανερώνει πόσο ατάλαντος είσαι.


Μόνο όταν είσαι τελικά τόσο φασίστας όπως ο Γιώργος Κυρίτσης, μπορείς να είσαι μυστικοσύμβουλος του Alexis και δημοσιογράφος στην «αριστερή Αυγή».

Το άρθρο πάντως του Γιώργου Κυρίτση, είχε και καλές στιγμές, πρέπει να το παραδεχθώ. Γέλασα παρά πολύ, με το ότι θεωρεί ότι η Ραχήλ Μακρή και η Ζωή Κωσταντοπούλου είναι αντίπαλες του κου Ψυχάρη. 

Με τον έτερο Καπαδόκη (κάφρο) Άγγελο Τσέκερη, έχω ασχοληθεί στην ανάρτησή μου: Της φιλελεύθερης…. το κάγκελο, όπου θα βρείτε επίσης, αναρχοχεγκελιανούς που συχνάζουν σε δείπνα της εξουσίας και φιλελεύθερες κατίνες.    

Παραθέτω (ένθετο) ένα σύντομο video του μεγάλου ινστρούχτορα που ανακάλυψα μετά από πολύ σύντομο ψάξιμο. Σας συνιστώ να μην μπείτε στον κόπο να το δείτε. Ο λόγοι που το έβαλα είναι προφανείς: Αφενός για το ξεκάρφωμα (-δεοντολογία και τέτοιες παπαριές..). Αφετέρου γιατί όλο και κάποιοι βιτσιόζοι θα επισκεφθούν το μαγαζί μου, οπότε αν τους ικανοποιήσω μπορεί να μεγαλώσω το target group.



Είναι εκ των ων ουκ άνευ (conditio sine qua non), ότι πρέπει να δείτε και να ξαναδείτε το video της  pole dancer Анастасия Соколова, καθώς και την συνολική δουλειά της στο κανάλι της στο YouTube


Λόγω της γνωστής, σε όλους πλέον, έπαρσης που με διακρίνει, είμαι αναγκασμένος να βεβαιώσω τους  Κυρίτση, Τσέκερη, Χατζηστεφάνου (τον παπΆρη, όχι τον άλλον…) και τον εσμό των κνώδαλων του αυλόγυρου του Alexis, ότι αν συνεχίσουν την προσπάθεια, μετά πολλών κόπων και βασάνων, σε 10-20 χρόνια, μπορεί και να γίνουν μια τρίχα από τ΄ αρχίδια μου. 


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Της φιλελεύθερης…. το κάγκελο

Κωλοφαρδία

Πανωλεθρίαμβος