Η ιστορία μιας καμαριέρας


Πιάσανε την τρόικα να βιάζει μια παλιά πουτάνα που την λένε Ελλάδα. Οι νταβατζήδες της δεν το έκαναν θέμα,  καθότι την υψηλή προστασία την χρειάζεται κάθε αξιοπρεπής νταβάς. Συνέβαλαν μάλιστα αποφασιστικά, στην εμπέδωση του νοήματος του βιασμού και της διαλεύκανσης της συμβολής του στην υπέρτατη ηδονή. Η ιστορική εμπειρία προηγούμενων  συμβάντων (δες π.χ. την πρόσφατη  -αμερικάνικος στόλος), αξιοποιήθηκε αποφασιστικά στην χάραξη της στρατηγικής των διαπραγματεύσεων. 


Την εκπονηθείσα πραγματεία, δεν θα την εκμεταλλευτούν οι εγχώριοι  δημιουργοί, αλλά θα την πουλήσουν bir para στους τζάμπα μάγκες της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Το σενάριο της κινηματογραφικής παραγωγής έχει ανατεθεί ήδη σε ομάδα Αμερικανών ριζοσπαστών που σε αγαστή συνεργασία με το ελληνοαμερικανικό λόμπι θα καταγγείλουν σφόδρα την εβραϊκή συνωμοσία που δεν αφήνει την κάθε πουτάνα να εκφραστεί ελεύθερα. Το θέμα έχει από μόνο του αίμα, δάκρυα και ιδρώτα, αλλά του έλειπε το σπέρμα. Προστέθηκε ένας βιασμός άπορης καμαριέρας, οπότε το σενάριο απογειώθηκε.
Το αρχαίο πνεύμα αθάνατο είχε αρχίσει να "παίρνει κεφάλι" στο Hollywood και στερούσε την ένταξη της καλλιτέχνιδος στις διεθνείς αγορές με νεωτερικούς ρυθμούς. Είναι γνωστό ότι δεν μπορείς να μάθεις στην παλιά πουτάνα καινούργια κόλπα, αλλά μπορείς να βελτιώσεις το υποκριτικό  της ταλέντο.

Όταν η πουτάνα βγει ξανά στις αγορές μπορεί να μην την "παίρνει" κανείς αλλά θα έχει ιστορίες να διηγηθεί.

Η δημοσίευση (post)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Της φιλελεύθερης…. το κάγκελο

Κωλοφαρδία

Πανωλεθρίαμβος