ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ

Την πήραμε την δόση μας. Παρ' ότι παλιά πρεζάκια στην πιάτσα του παγκόσμιου χωριού δεν μας έχουν κηρύξει, ακόμη τουλάχιστον, προς απόσυρση. Είμαστε οι "Ινδιάνοι" της Γηραιάς Ηπείρου και δεν τους πάει η καρδιά να μας ξεπαστρέψουν. H Angela Dorothea Merkel και ο Nicolas Paul Stéphane Sarközy de Nagy-Bocsa δεν είναι  βάρβαροι σαν τους USAανούς. Έχουν και κάτι κωλοσφιξίματα τελευταία που ούτε "κούρεμα" δεν προλαβαίνουν….. Οπότε που καιρός για βιασμούς, SEX και τα τιαύτα.
Το πόλεμο σύντροφε καταναλωτή, στην Ευρώπη τουλάχιστον, δεν τον γλιτώνουμε. Οι τελευταίες λεπτομέρειες θα διευκρινιστούν, σε μια σύνοδο κορυφής που θα σκάζει σαν βόμβα. Θέλουν να μοιράσουν σωστά τα budget για να μην μείνει κανένας της δυναστείας παραπονεμένος. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει και ο κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος. 

Μην σας πιάνει όμως πανικός, γιατί έχετε την διαβεβαίωσή μου ότι το Ελλαδιστάν την γλυτώνει…. Για πρώτη φορά, στην δοξασμένη ιστορία αυτής της χώρα, ο νεο-Ραγιάς θα παρακάμψει τον παγκόσμιο πόλεμο και θα μεταβεί κατευθείαν στον εμφύλιο πόλεμο. Μην πάει ο νους σας στο κακό. Σκοτωμοί, αίματα και ταλαιπωρία δεν έχουν θέση σ΄αυτό το project. Όλα θα γίνουν με μέθοδο, οργάνωση και ακριβή προγραμματισμό. Αν μάλιστα όλες αυτές οι εκφράσεις σας προκαλούν καγχασμό, σας λέω να δείξετε λίγη υπομονή και θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα.

Οι εκλογές καταργούνται άμεσα και δια παντός. Οι κυβερνήσεις θα εκλέγονται πλέον με μυστική ψηφοφορία που θα διεξάγεται μεταξύ των μελών του MEGAλου club των διατελεσάντων βουλευτών. Ο λαός θα έχει πολλές άλλες ευκαιρίες να εκφραστεί, με την συμμετοχή του στις δημιουργικές ομάδες δράσης που θα ξεφυτρώσουν σ΄όλη την χώρα. Θα περιορίσω όμως τις περιγραφές μου στα της Πρωτευούσης, φίλε αναγνώστη, αυτονοήτως όχι μόνο για πολιτικούς, αλλά και για στενά τεχνικούς λόγους.

Την πρώτη σπίθα της επανάστασης ανάβουν οι απολυμένοι υπάλληλοι της βουλής που σπεύδουν να καταλάβουν το "Σπίτι του Λαού". Οι μαχητικοί και γενναίοι κομουνιστές δεν προβάλουν καμία αντίσταση, αφενός από σεβασμό στους φτωχούς βιοπαλαιστές, αφετέρου γιατί έχουν πάρει ήδη το δρόμο προς την πλατεία Συντάγματος. Η κατάληψη της πλατείας και της περιοχής μπροστά από την Βουλή προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Δεξιά της Λυκαβηττού και μέχρι την λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και την Βουλή,  αναπτύσσεται το κοινό στρατόπεδο φιλελευθέρων και λαϊκών δεξιών. Την συνύπαρξή τους διευκολύνει η οικειοθελής αυτοεξορία του Αντωνάκη στην Σπιναλόγκα. Ας σημειωθεί ότι στο μαρτύριο του συμπαρίστανται με την φυσική τους παρουσία οι Φαήλος Κρανιδιώτης και Χρύσανθος Λαζαρίδης, που έχουν αναλάβει μάλιστα την επιμόρφωσή του με καθημερινά μαθήματα ιστορίας, νομικής και πολιτικής επιστήμης. Η Ντόρα μπορεί να απολαμβάνει καθημερινά, ήσυχη πλέον, τον διασημότερο Cappuccino της χώρας και να παρακολουθεί στενά από το Da Capo τις εξελίξεις. 

Αριστερά της Λυκαβηττού, όπως κοιτάμε τον Λυκαβηττό, μέχρι την Ασκληπιού έχει χαρακτηρισθεί "πράσινη ζώνη". Το θεατρικό μουσείο ανοίγει και πάλι και τα εκθέματα αξιοποιούνται στο δρώμενο. Η γενιά του πολυτεχνείου καταλαμβάνει την "Νομική" και κάνει έκκληση συνεργασίας στην γενιά και της μίας και της άλλης πλατείας. Πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί, αναφέρουν ότι εθεάθησαν ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Μαυρουδής Βορίδης να τραγουδούν και να χορεύουν αγκαλιασμένοι στην ταράτσα της "Νομικής" το άσμα της εθνικής μας Άντζελας: "Δεν θα μας πάρουν τα Cayenne". Από την άλλη άκρη του τούνελ ακούστηκε ως απάντηση, με την μεστή φωνή του λαϊκού βάρδου, το άσμα που συγκινεί χρόνια τώρα το φιλοθεάμων κοινό.

"Πάρ' το στεφάνι μας, πάρ' το γεράνι μας
στη Δραπετσώνα πια δεν έχουμε Cayenne
Κράτα το χέρι μου και πάμε αστέρι μου
εμείς θα ζήσουμε κι ας είμαστε φτωχοί"

Φήμες λένε επίσης, ότι το μοναδικό οπτικοακουστικό ντοκουμέντο καταστράφηκε από προβοκάτορες τρομοκράτες που έχουν την γιάφκα τους στο Cavo Paradiso, προκειμένου να μην πέσει στα χέρια καυλωμένων ξέκωλων.

Ακόμη πιο αριστερά και μέχρι πιο πέρα από την πλατεία (μια είναι η πλατεία), έχουν αναπτυχθεί τα φρικιά, οι ροζ επαναστάτες και οι άλλες ΜΚΟ…. Στρατηγείο τους είναι το "Χημείο", αλλά σουλατσάρουν αραιά και που μέχρι την "Νομική" όπου και συναντώνται κρυφά με τους γκουρού της επανάστασης. 

Τα ΠΑΣΟΚια άκουσαν "πράσινη ζώνη" και προς στιγμήν μπερδεύτηκαν. Κινήθηκαν προς την περιοχή, αλλά σύντομα κατάλαβαν ότι απλά πρέπει να συνεχίσουν να σουλατσάρουν γενικώς και αορίστως στο κέντρο. 

Μόνο οι σύντροφοι και το κόμμα (ένα είναι το κόμμα) μπορούσαν να γράψουν ιστορία. Έτσι λοιπόν, σχεδόν αμέσως, η φραξιονιστική δράση έκανε την εμφάνισή της και η Παπαρήγα η καλή αναγκάστηκε να καταγγείλει την φράξια των McDonald. Το σύνθημα της φράξιας: "Είναι τα McDonald ηλίθιε" που ακούστηκε συχνά πυκνά, κίνησε υποψίες ότι ο Νίκος Μπογιόπουλος ηγείται των πρακτόρων του διεθνούς ιμπεριαλισμού και του ντόπιου κεφαλαίου και έτσι η ομάδα για το ξεκάρφωμα μετονομάστηκε σε "Νίκος Πλουμπίδης". Καμία όμως κίνηση, και ειδικά η καθυστερημένη, δεν μπορεί να αποτρέψει το μοιραίο. Η εικόνα του  Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι Στάλιν [ρωσικά: Иосиф Виссарионович Сталин / γεωργιανά: იოსებ ჯუღაშვილი] που εκτίθετο σε λαϊκό προσκύνημα στο σταθμό του metro δάκρυσε. Οι ινστρούχτορες μίλησαν για θαύμα και συστάθηκε επιστημονική επιτροπή για την μελέτη του φαινομένου. 

Ο εθνικός μας καρακολωτούμπας ηγήθηκε ο ίδιος προσωπικώς της αποστολής του ΛΑ.Ο.Σ. που έσπευσε να αποτίσει φόρο τιμής στην ιερή εικόνα. "Δεν είπα ποτέ ότι οι ΚΚΕδες είναι κακοί κομουνιστές" δήλωσε με νόημα ο Γεώργιος Καρατζαφέρης. Ενώ κατέληξε, "είμαστε όλοι νεοέλληνες". Ένας ΚΝίτης που βρίσκονταν κοντά στον πρόεδρο κάτι πήγε να ψελλίσει αλλά τον κτύπησε ένα τσιτάτο του Λένιν [Ле́нин - Βλαντίμιρ (Βλαδίμηρος) Ιλίτς Ουλιάνοφ] στο κεφάλι που όχι μόνο τον αποστόμωσε αλλά του άφησε και σημάδι.

Κάτι ξεχασμένοι αριστεροί στα Χαυτεία βρίσκουν πετρέλαιο και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος κάνει πρόταση να εξαγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. 

Ο GAP σε ομιλία του σ΄ ένα πανεπιστήμιο των USA, που δεν το ξέρει ούτε η μάνα του, επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι ήταν σωστή η πρότασή του για διεξαγωγή δημοψηφίσματος με το ερώτημα: "Έρωτα ή Πόλεμο".  

Ο Παύλος Τζίμας ανέλαβε να καταγράψει το χρονικό της επανάστασης. Ως MEGAλος δημοσιογράφος και αριστερός ήταν ο μόνος που πληρούσε τις προϋποθέσεις για το τιτάνιο έργο. Κινήθηκε λοιπόν με ευκολία ανάμεσα στις παρατάξεις και τα στρατόπεδα και αναμένουμε το αποτέλεσμα να μας εκπλήξει ευχάριστα. 

Οι λαοί της Ευρώπης καθιέρωσαν από κοινού την teatime, ως στιγμή της ημέρας που σιγούν τα όπλα, προκειμένου να απολαύσουν τα best of του Ελληνικού reality και να αντλήσουν δύναμη για την συνέχιση του πολέμου. 

Η δοσιλογική κυβέρνηση δεν έκανε δεκτό ένα ακόμη αίτημα παραίτησης του Λουκά Παπαδήμα ενώ ο Οικουμενικός Πατριάρχης με μια κίνηση ουσίας τον ανακηρύσσει άγιο. Ο  πρώτος εν ζωή άγιος πρωθυπουργός, με την δύναμη που του δίνει η θεία χάρις -"κατ' πιταγν Θεο σωτρος μν κα Κυρίου ησο Χριστο τς λπίδος μν…", απευθύνεται στον Έλληνα πρέσβη επί τιμή, μόνιμο αντιπρόσωπο της Ελλάδας στον ΟΗΕ με την ιστορική φράση:      
Αγαπούλα…. Πούλα


Υ.Σ. Ποιο Αρχαίο Πνεύμα Αθάνατο Ελληνικό και πούτσες blue….
Το νέο προϊόν θα πουλάει στους αιώνες των αιώνων, οπότε τα παιδιά μας στο μέλλον θα τρώνε με χρυσά κουτάλια. 


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Της φιλελεύθερης…. το κάγκελο

Κωλοφαρδία

Η μπάλα είναι στρογγυλή . . . . .