Πανωλεθρίαμβος


Όταν πριν λίγες μέρες σε επερώτηση του ίδιου του αρχηγού σου (Alexis) στο κοινοβούλιο προς τον μονίμως απόντα σε ρόλο πρωθυπουργού Αντωνάκη δηλώνεις από του βήματος ότι δεν αμφισβητείς την εθνική συνείδηση του Γιάννη Στουρνάρα που αναλαμβάνει «να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά», προκαλείς υποψίες ακόμη και στην/στον πιο καλοπροαίρετη-ο (αλλά όχι πρόβατο) σ΄ αυτή την χώρα, και όχι μόνο. Σε τι ακριβώς χρησίμευε μια τέτοια δήλωση εν μέσω μια "σκληρής" επερώτησης; Υπήρχε κάποιος λόγος να διατυπωθεί;


Σε ανακοίνωση της Κ.Ο. ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ μιλάει για… "Πανωλεθρία της Κυβέρνησης και της διαπλοκής η άτακτη υποχώρηση με απόσυρση της διάταξης για τον Εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη  Siemens, από το φόβο της ονομαστικής ψηφοφορίας"…. Και πανηγυρίζει.  
Μόνο σπυριάρης έφηβος που έχει πολύ καιρό να «πηδήξει» θα έβγαζε τέτοια ανακοίνωση. 


Θα παρακαλέσω με τα τελευταία ψήγματα ευσπλαχνίας που μου έχουν απομείνει να μην προκληθώ προκειμένου να μπω στην ουσία της ανακοίνωσης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ και να ασκήσω "σοβαρή" κριτική. 

Θα ενθέσω όμως πάραυτα ντοκουμέντο (ομιλία) του επίορκου, πολιτικού απατεώνα και δωσίλογου Φίλιππου Σαχινίδη που επιτίθεται, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της συμμορίας των πρασινοφρουρών δωσιλόγων και ως στηρίζων την δωσιλογική τρόικα εσωτερικού, στον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ καταλογίζοντας του ότι νομιμοποιεί τη Χρυσή Αυγή. 


Μόνο αν είσαι ΣΥΡΙΖΑϊκή (Αριστερή) κότα ή έχεις πρόθεση να συνεχίσεις την ίδια πολιτική σε περίπτωση που αναλάβεις την διακυβέρνηση (-ή και τα δύο μαζί),  αποφεύγεις να πεις το προφανές: Δηλ. αυτά που λέει ένας γραφικός και ασήμαντος σαν την αφεντιά μου που συν τοις άλλοις δεν έχει βουλευτική ή άλλη ασυλία και που σας διαβεβαιώ ότι δεν έχει…. και "πλάτες". Δεν θα αναλωθώ σε καμία των περιπτώσεων να απαντήσω σε "επιθέσεις" που πιθανόν να δεχθεί αυτό το δημοσίευμα με επιχειρήματα "νηπιαγωγείου". Αν παρ΄ ελπίδα αποφασίσει, κάποιος από τους ινστρούχτορες ή το κατώτερο στελεχιακό προσωπικό του Αριστερού "μαγαζιού" (με την ευρεία έννοια του όρου), να "απαντήσει" ή να τοποθετηθεί πολιτικά, στα ερωτήματα και στις θέσεις που έχω ξεδιπλώσει με τις αναρτήσεις μου….. Θα μπω μάλλον στον κόπο, να γράψω πέντε αράδες. 

Καλή πατρίδα σύντροφοι.

Μην ανησυχείτε, τα χειρότερα έρχονται….

Υ.Σ. Πριν την επίκληση της στερεοτυπικής ατάκας: «Η φύση σιχαίνεται το κενό» καλό θα ήταν οι κάθε λογής ΑΡΙΣΤΕΡΟ-α-ΔΕΞΙΟΙ να βρουν μια απάντηση σ΄ ένα ερώτημα που προηγείται ("φυσικά"): Τι (ποιος) προκαλεί το κενό; Αν και εφόσον δεν υπάρχει εκ φύσεως…. Η δική μου απάντηση είναι ότι το προκαλεί (το κενό) ο κενός από Ιδέες εγκέφαλος του κάθε Αριστερού ινστρούχτορα (που μας απασχολεί εν προκειμένω….). 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Της φιλελεύθερης…. το κάγκελο

Κωλοφαρδία