Τσου ρε Λάκη


Τι σημαίνει και πως χρησιμοποιείτε ο όρος πούστης «το ξέρουν και οι πέτρες»…. Δεν σχετίζεται καθόλου πλέον, ή σχεδόν καθόλου, με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του άρρενος, παρότι προέκυψε διαχρονικά (ως παράδοση) από έναν συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό, και βρίσκει το ανάλογό του για το θήλυ στην λέξη καριόλα. Η σύνθετη λέξη καριολόπουστας παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και θα μας απασχολήσει σ΄ αυτήν την ανάρτηση. Ειδικότερα θα μας απασχολήσουν μερικοί μεγάλοι καριολόπουστες ανεξαρτήτως φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού (προτιμήσεων). Διάφορες εκδοχές και χρήσεις, από τον μακρύ κατάλογο του πούστη, για όσες και όσους είναι ανενημέρωτοι ή θέλουν να πλουτίσουν τις γνώσεις τους, υπάρχουν στο slang.gr αλλά μπορεί να αναζητηθούν και με ένα απλό ή σύνθετο googlαρισμα.
Η νύξη που έκανα στην ανάρτησή μου: Σ΄ αγαπάω ρε πούστη, έθεσε αφενός το ερώτημα, πολιτικός = πούστης; . . . Και αφετέρου με ένα ανέκδοτο μας εξήγησε με συντομία τι είναι πούστης. Την εν΄ λόγω ανάρτηση την έκανα με αφορμή την παρουσία μου στο Athens Pride του 2012, αφού το «Σ΄ αγαπάω ρε πούστη» ήταν ένα από τα slogan.

Δεν θα συμφωνήσω με τον 2310net blogερ ότι "Ο Λάκης (είναι) και η αισθητική που μας αξίζει», παρότι θα προσυπέγραφα αρκετά από το «γράμμα» της ανάρτησής του. «Το επίπεδο της αισθητικής, της τέχνης και του πολιτισμού είναι δεμένο με το επίπεδο της ταξικής πάλης. Όσο «ξύλινο», «παλαιολιθικό» και ξεπερασμένο κι αν ακούγεται"…. Μας λέει ο 2310net. Οφείλω να του πω ότι δεν ακούγεται «παλαιολιθικό» και ξεπερασμένο, ΕΙΝΑΙ… Δεν μου αξίζει αγαπητέ αυτή η αισθητική και εκτιμώ ότι δεν αξίζει σε αρκετούς ακόμη . . . Το πόσοι ακριβώς, ή περίπου, είναι αυτοί (που δεν τους αξίζει) δεν μπορώ να το ξέρω. Δεν με απασχολεί η στατιστική και δεν την χρησιμοποιώ στα "κοινωνικά φαινόμενα" γιατί είναι ένας κουτοπόνηρος τρόπος για να λες ψέματα που θέλεις να "περάσουν" για αλήθεια. Οι Λάκηδες διασκεδαστές είναι βεβαίως ένα πρόβλημα, αλλά φρονώ ότι δεν είναι «το πρόβλημα».

Ο Αριστοφάνης ξεκατινιάζονταν επί σκηνής διαμέσου των κειμένων του και «έσυρε τα εξ΄ αμάξης» στον τάδε ή τον δείνα στρατηγό ή σοφιστή. Οι πολίτες (προσέξτε αυτόν τον όρο) γέλαγαν μέχρι δακρύων με την σκληρή σάτιρα. Αυτοί ακριβώς οι πολίτες που εν συνεχεία εξέλεγαν στρατηγό κάποιον από αυτούς με τους οποίους πιο πριν γελούσαν και έκαναν τα αδύνατα δυνατά, για να μπορούν να έχουν δάσκαλο κάποιον από τους σοφιστές που πριν περιγελούσαν, ή για να πάρουν μέρος σε συμπόσια με τους εν λόγω. Αυτό λέγεται δημοκρατία, δηλ. κράτος (δύναμη) του δήμου, που καμία απολύτως σχέση δεν έχει με το σήμερα της "φιλελεύθερης" κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας και του θεαματικού αχταρμά. Η "ποιότητα" των διασκεδαστών, των διανοητών και φιλοσόφων δεν είναι ανάλογη ούτε αντιστρόφως ανάλογη της «εποχής» ούτε είναι βεβαίως "δεμένη" με "το επίπεδο της ταξικής πάλης", όπως μας λέει ο 2310net, αναπαράγοντας άκριτα τους αναρχο-χεγκελιανό-μαρξικούς αστικούς μύθους. Θα κουράσω αφόρητα αν αναφερθώ σε παραδείγματα "χρυσών" ή "σκοτεινών" εποχών που «άφησαν τέχνη» και αξιομνημόνευτη σκέψη μέχρι τις μέρες μας. Η μπαρούφα ότι η "δυσκολίες" βγάζουν τέχνη δεν είναι απλώς νηπιακός αριστερισμός, είναι κυρίως ύποπτος κρυφό-εξουσιασμός. Οι πρωτοπορίες που αυτοαναγορεύονται ως τέτοιες και οι ζηλωτές της ηθικής και της αισθητικής είναι το διαχρονικό (από την «μετά-χριστιανική εποχή» και εντεύθεν) μα τόσο επίκαιρο μεγάλο πρόβλημα του καιρού μας. 
Το διαφημιστικό spot της Airfasttickets δέχτηκε επίθεση από την ελληνική lgbt κοινότητα. Το prezatv επίσης μ΄ έναν "προοδευτικό" και καθόλου sexιστικό τρόπο, ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΗ ΟΜΟΦΟΒΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ AIRFASTTICKETS - ...ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ, προβάλει την άναρχο-αριστερίστικη ηθική του. Χωρίς χρονοτριβές οι λυράτες κότες της AirFastTickets έκαναν δήλωση μετάνοιας, που αν φυσικά την εννοούσαν θα απέσυραν αμέσως το επίμαχο διαφημιστικό spot. Δεν προτίθεμαι να χρησιμοποιήσω εφ΄ εξής τις υπηρεσίες μιας εταιρείας που δεν έχει το θάρρος της γνώμης της και της αισθητικής της. Θεωρεί εμμέσως πλην σαφώς όλους εμάς τους "εκτός lgbt κοινότητας" κάφρους, ομοφοβικούς και ηλίθιους. Όλες οι εταιρείες, οι σχεδόν όλες, στον διαβολικό καπιταλισμό θεωρούν τους καταναλωτές περίπου ηλίθιους, αν όχι εντελώς ηλίθιους. Το μόνο που τις απασχολεί είναι να έχουν πελάτες, πολλούς πελάτες. Τα Starbucks στηρίζουν δυναμικά την gay κοινότητα, μας ενημερώνει το avmag.gr, με μια ανάρτηση που είναι αναδημοσίευση από την κατινο-lifo.gr Τα Starbucks στηρίζουν δυναμικά το γκέϊ γάμο  - Και απαντούν σε μεγαλομέτοχο που διαφωνεί: «Σε ελεύθερη χώρα ζούμε, πούλα το μερίδιό σου»


Ο Νίκος Χειλάς το ρίχνει στον sexισμό της αριστεράς και η lgbt κοινότητα στο ότι "η Αριστερά στην Ελλάδα, παρά την πρόοδό της σε σχέση με τους υπόλοιπους ιδεολογικούς χώρους, δεν έχει ακόμη ξεπεράσει πλήρως τα μικροαστικά συμπλέγματα". Εμένα στο χωριό μου αυτό το λένε: Σε «ρίχνω στα μαλακά», διότι απλούστατα τα  "σωματεία" είναι αδελφά…. Οι συνδικαλισταράδες της lgbt κοινότητας, δεν έχουν προφανώς που αλλού να "ακουμπήσουν", αφού οι άλλοι ιδεολογικοί χώροι δεν έχουν κάνει προόδους, και σκέφτηκαν απλά: Εμείς τον πολιτικαντισμό ξέρουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε και αυτόν εφαρμόζουμε. 

Επειδή ουδείς μέχρι σήμερα δεν πέθανε από κακή σάτιρα ή κακό θέαμα, αλλά απεναντίας πολλές και πολλούς τους «έφαγε η μαρμάγκα» κάποιου κυνηγιού μαγισσών, ας είμαστε πιο υποψιασμένοι…. Οι καιροί είναι δύσκολοι, και κατά την όχι και τόσο ταπεινή μου γνώμη, ζούμε τον μεγαλύτερο ολοκληρωτισμό που γνώρισαν ποτέ οι ανθρώπινες κοινωνίες στην μακραίωνη ιστορία τους. Από τότε που οι βάρβαροι Καλβινιστές έφτιαξαν τον «νέο κόσμο» της προτεσταντικής ηθικής η εξουσία έχει φορέσει πολλές μάσκες και συνεχίζει ακατάπαυστα να κρύβεται πίσω από λέξεις όπως δημοκρατία, ελευθερία, ηθική, δικαιοσύνη, ανθρωπισμός, δικαιώματα …. και ο κατάλογος είναι μακρύς….

Ως «ζώον πολιτικόν» που είμαι, δηλ. ελεύθερος το φρόνημα Έλληνας πολίτης και δημοκρατικός (και όχι δημοκράτης, που λένε τα βλαμμένα της πολιτικής ορθότητας), δεν επέτρεψα και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν καριολόπουστα να γίνει «τσολιάς στ΄ αρχίδια μου». Οι αριστεροί καθοδηγητάδες το κατάλαβαν πριν κλείσω την εφηβεία μου και εγκατέλειψαν την προσπάθεια. Οι ινστρούχτορες με πήραν χαμπάρι από τα χρόνια της πρώτης μου νεότητας αλλά συνεχίζουν τις αψιμαχίες μαζί μου για την τιμή των όπλων. Τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει κεφάλι οι επαγγελματίες "ανθρωπιστές" και οι "χειραφετημένες" του κώλου. Ως συνήθως στον χωριό μας (Ραγιαδιστάν) τα νέα αργούν πάρα πολύ, παρά την έκρηξη της επικοινωνίας στο παγκόσμιο χωριό. Είναι βλέπεις που οι πουτάνες της νέας καθοδήγησης περιμένουν ακόμη τον «στόλο» με τις χαντρούλες και τα καθρεφτάκια της παγκοσμιοποίησης, και κυρίως με την «νέα γραμμή» της "χειραφέτησης" του κώλου.

Οι λατρεμένες μου Femen, προτάσσουν τα στήθη τους κυριολεκτικά και συμβολικά απέναντι στην θεοκρατία των ταλιμπάν μονοθεϊστών σε ανατολή και δύση και στον σκοταδισμό, με συναίσθηση του κινδύνου. Αυτό που λαϊκά θα λέγαμε εμείς του πεζοδρομίου, κάνοντας ακτιβισμό με αρχίδια και όχι αρχίδια συνδικαλισμό.

Υ.Σ. Μου αρέσουν οι γυναίκες και θέλω να κάνω παρτούζα με πολλές γκομενάρες (τ΄ ακούτε κορίτσια;) και όσο πιο συχνά γίνεται. Μου το επιτρέπει η ελληνική lgbt κοινότητα; Αν ναι, σε ποιο συνδικαλιστικό κίνημα του κώλου μπορώ να ενταχθώ; Η περίπτωσή μου (ιδιαιτερότητα) βεβαίως, για τις "φιλελεύθερες" συνδικαλίστριες της lgbt κοινότητας και με βάση πάντα λακανικές και μετά-φροϋδικές συμπαραδηλώσεις πρέπει να είναι κλινική…. Μπορείτε να με κλείσετε σε ψυχιατρείο, για να μην ενοχλώ και τον αγώνα σας. Μου αρκεί, να μην μου δίνουν χάπια που θα έχουν αρνητική επίδραση στην στύση μου και να έχει αρκετές όμορφες τρελές και αδερφές νοσοκόμες. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανωλεθρίαμβος

Της φιλελεύθερης…. το κάγκελο

Η μπάλα είναι στρογγυλή . . . . .