fuckχισμός


Σωτήρης Θεοχάρης
Την αποφράδα τούτη μέρα (Παρασκευή και 13) εμπνεύσθηκα τον νεολογισμό fuckχισμός. Με τον ημισύνθετο αυτόν όρο, μπορούμε να εκφράσουμε τον αναρχισμό που διαθέτει μια essence αριστερισμού, συνοδευόμενος από ένα υπολανθάνον sexισμό που υποστηρίζει την φιλοσοφική διάσταση του σταρχιδισμού ή απλώς τον σταρχιδισμό σαν νοοτροπία. Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, ο νεολογισμός δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον βακχισμό. Η επιλογή του αγγλοσαξονικού fuck ως πρώτο ημισυνθετικό έγινε εξ επί τούτου. Κάθε ανάμειξη του ελληνικού πολιτισμού και του ελληνικού νοήματος (του κόσμου) με τους βαρβάρους θα ήταν βεβήλωση. Βεβαίως οι εν λόγω -ισμοί (-και πλείστοι όσοι… που δεν συμπυκνώνονται άμεσα στον fuckχισμό) επιδίδονται καθημερινά σε πολλαπλές βεβηλώσεις του ιερού. Ο λόγος είναι προφανής: «Δεν έχουν το θεό τους».

Ο fuckχιστής Σωτήρης Θεοχάρης γαμάει την θρησκεία και τον καπιταλισμό (Fuck religion & Fuck capitalism) σύμφωνα με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις και τις πολιτικές απόψεις που εκφράζει στο προφίλ του στο facebook και επιθυμεί την εξουσία του λαού (Power to the People). Το πιο εντυπωσιακό είναι μάλιστα ότι μας καλεί να πιστέψουμε στον εαυτό μας (Believe in Yourself), πιθανότατα επειδή αγνοεί ότι εμείς (-κάποιοι από μας…) έχουμε πίστη. 

Ο πολυτάλαντος fuckχιστής όταν δεν γράφει fuckχικούς στίχους και δεν γκαρίζει στην σκηνή, «παίζει με το πουλί του» και δημοσιεύει φωτογραφίες με διαφημιστικές καμπάνιες για χρυσαύγουλα και πρόβατα ψηφοφόρους. Επειδή είναι έξυπνος (-είναι παραπάνω από εμφανές νομίζω…), διαλέγει μια επετειακή μέρα για να «δέσει (καλύτερα) το γλυκό» του "αντί"-φασισμού. Σαν διαπρεπής εκπρόσωπος του fuckχισμού μπορεί να γαμάει και να δέρνει (μεταφορικά ή κυριολεκτικά), να βρίζει και να διαγράφει τους διαφωνούντες ή και σχολιάζοντες, αλλά αυτοί δεν μπορούν. 


Ακόμη πιο βλάκας «αντί»-φασίστας 
. . . σου στέλνει γλυκά και λουλούδια η Χρυσή Αυγή
(για την διαφήμιση *). 

Εσύ πρόβατο τι ψηφίζεις ; ; ;

Είσαι αρκετά «αντί»-φασίστας ή θα σε μαλώσει το «κόμμα». 

Τελικά αυτός ο λαός έχει μάλλον την «Αριστερά» και τους «Δημοκράτες» που του αξίζουν. Το να κάνουν οι «αριστεροί» τους υπερασπιστές της «αστικής δημοκρατίας» είναι βέβαια παλιό . . . και καθόλου καλό. 

* Τα γράφω αναλυτικά μπας και καταλάβει (-λέμε τώρα) και το τελευταίο «αριστερό» και «δημοκρατικό» κνώδαλο. 

Ο Σωτήρης Θεοχάρης διέγραψε το σχόλιο μου στην φωτογραφία του και μου απέκλεισε την δυνατότητα να τον ενοχλώ (σχολιάζω) στον τοίχο του… 

Οι fuckχιστές ένα πράγμα (-και πολλά άλλα, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα…) έχουν καταλάβει λιγότερο και από το κατεστημένο το οποίο υποτίθεται ότι αντιμάχονται: το ότι ζούμε σε μια εποχή που τα μέσα επικοινωνίας και το διαδίκτυο είναι πλέον «ανοικτά» και «προσβάσιμα» κατ΄ αναλογία σ΄ όλους. 

Συμβουλεύω επίσης τους fuckχιστές να μην γαμάνε πολύ, να κατουράνε και πότε πότε, για να φεύγουν οι τοξίνες.


Ζητάω συγνώμη για το γκάρισμα και τον θόρυβο βάζω με αυτό το video, αλλά οι λόγοι είναι παραπάνω από προφανείς . . .

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Της φιλελεύθερης…. το κάγκελο

Πανωλεθρίαμβος

Η μπάλα είναι στρογγυλή . . . . .