Να κλείσουν όλα τα μπουρδέλα….


Της Κρατικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης. 

Εσχάτως όλη η "προοδευτική" και αριστερή διανόηση και το κρατικό συνδικαλιστικό κίνημα, που ασκούνται για πολλά χρόνια στην προστασία της εργατικής αριστοκρατίας και των αναξιοπαθούντων λαμόγιων, δίνει τον "υπέρ πάντων" αγώνα για να μην κλείσει η ΕΡΤ. Φυσικά όλοι αυτοί, σφύριζαν αδιάφορα τουλάχιστον… Για να μην πω ότι έκαναν πλάτες….
Όταν... 

Οι οπερατέρ και διάφοροι τεχνικοί της ΕΡΤ μας έκλεβαν παρανόμως τα μεροκάματα στα συνεργεία εξωτερικών μεταδόσεων και στις παραγωγές. 

"Εκτελούσαν" δουλειές στον ιδιωτικό τομέα κάνοντας χρήση του εξοπλισμού της ΕΡΤ κατά την διάρκεια της βάρδιας τους ή στον "ελεύθερο" χρόνο τους. 

"Έβαζαν" δουλειές εξωτερικών συνεργείων στα εργαστήρια της ΕΡΤ (Στα μοντάζ και στα εργαστήρια επεξεργασίας εικόνας και ήχου) και τις "έκαναν" κοψοχρονιά.

Έπαιρναν μίζες όλοι οι υπεύθυνοι για να εγκριθεί και η τελευταία εξωτερική παραγωγή ή για να εξοφληθεί πιο γρήγορα όταν είχε παραδοθεί. 

Κάνοντας παρανόμως χρήση της δημόσιας περιουσίας για ίδιο όφελος και εισπράττοντας μαύρο ζεστό χρήμα για διάφορες εκδουλεύσεις αλλότριων συμφερόντων από το δημόσιο, κατάφεραν να καταστρέψουν κάθε υγιή ελεύθερο επαγγελματία της οπτικοακουστικής βιομηχανίας και να διασπάσουν το εργατικό κίνημα. 

Σ΄ αυτό το σημείο βέβαια, ο δικηγόρος του μαλάκα, που για λόγους ευγένειας ονομάζεται "δικηγόρος του διαβόλου", θα αναρωτηθεί: 
Μα δεν ήταν όλοι απατεώνες…. 

Ήταν όλοι τους στο κόλπο, και συνεχίζουν να είναι. Όλοι ήξεραν και ξέρουν, αλλά φροντίζουν ακόμη οι μεν από πάνω, να εισπράττουν συνδικαλιστικούς και μισθούς στελεχών και άλλα ευεργετήματα και να κάνουν την δουλειά τους, οι δε από κάτω (κομματόσκυλα και διορισμένοι από τα κόμματα με ρουσφέτι), να κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο. Όλοι μαζί, άλλος πολύ άλλος λίγο, τα φάγανε και συνεχίζουν να τα τρώνε. 

Η ΠΟΣΠΕΡΤ και η ΕΤΕΚΤ βεβαίως ποιούν την νήσσαν…

Είμαι ενεργό μέλος, 15 και πλέον έτη στον ραδιοτηλεοπτικό χώρο και πάνω από 30 στο σύμπαν του θεάματος. Η Ελλαδίτσα είναι μικρό χωριό και είναι λοιπόν αναμενόμενο να γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα. Δεν έχω σκελετούς στο ντουλάπι μου και την τελευταία μου περιουσία θα μου την κατάσχει μάλλον η εφορία για χρέη προς το δημόσιο. Μπορείτε να με "κατηγορήσετε" για διασπαστή του εργατικού κινήματος, τσάτσο των καναλαρχών, φασίστα και ότι σας κάνει κέφι….

Οφείλετε όμως να δώσετε απαντήσεις.

Κανένα έλεος για τους διασπαστές του εργατικού κινήματος της οπτικοακουστικής βιομηχανίας, τους μιζαδόρους, τα διορισμένα κομματόσκυλα και τα λαμόγια της "ενημέρωσης" και της "ψυχαγωγίας" του Κρατικού Μπουρδέλου που δεν υπήρξε ποτέ δημόσια Ραδιοτηλεόραση και δεν υπηρέτησε ουδέποτε τον ελληνικό λαό. 

Αφού λοιπόν κανέναν δεν θα βάλετε φυλακή…. Και αφού η περιουσία του Ελληνικού λαού κατασπαταλήθηκε από την συμμορία σας και δεν πρόκειται να επιστρέψετε τίποτα… 

Να κλείσει το Κρατικό Μπουρδέλο με όλα τα παραρτήματά του, να τελειώνουμε….

Το κράτος έχει πολλά MEGAλα κανάλια για να εκφραστεί. 

Υ.Σ. Ο λαός λέει: Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Της φιλελεύθερης…. το κάγκελο

Κωλοφαρδία

Πανωλεθρίαμβος