Με μια πεντάρα στου Κωνσταντάρα!


Στην συμμορία παίζουν το παιγνίδι "πού ντο, πού ντο το δαχτυλίδι", ενώ ο αρχηγός κυνηγάει άλλα θηρία στα βάθη της Αφρικής. Η παγκόσμια κλιματική αλλαγή δε θα έχει μάλλον καμία επίπτωση στην μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ. Ο μεγάλος δεν θα ανοίξει τα χαρτιά του, μέχρι να ξεβρακωθούν όλοι οι μνηστήρες. Ο αριστερός αρχιμπάτσος "Στηρίζει τον Παπανδρέου χωρίς κανέναν ενδοιασμό"…. Και τον θεωρεί εθνικό κεφάλαιο. Η εθνοσωτήρας Κατερίνα έχοντας προβλέψει την ανάρτησή μου δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96: "Το "πού ντο, πού ντο το δαχτυλίδι" έχει πλέον τελειώσει, δεν υπάρχουν πλέον δαχτυλίδια. Υπάρχουν αρχές και διαδικασίες." Ευελπιστεί μάλιστα "ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι εσωκομματικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ". Υπάρχει μια πρεμούρα να σωθεί το ΠΑΣΟΚ και κατά συνέπεια το έθνος ως φυσική προέκταση του πράσινου οχετού.

Τα αριστερά δεκανίκια έχει αναλάβει ο μικρός Φώτης που…. Δεν πιθανολογεί επιστροφή στην δραχμή, και επισημαίνει: "Η επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή είναι καταστροφικό ενδεχόμενο, θα οδηγήσει τη χώρα σε απομόνωση, το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα καταρρεύσει, η νέα δραχμή δεν θα γίνεται αποδεκτή σε πολλές διεθνείς αγορές, θα υπάρξει ανικανότητα καταβολής μισθών, συντάξεων, κοινωνικών δαπανών. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε μεταβολές στην Ε.Ε. προς την κατεύθυνση μιας Ευρώπης πολλών ταχυτήτων, με αναπτυσσόμενες φυγόκεντρες τάσεις." Στην ίδια συνέντευξη εκτιμά ότι "ο χρόνος παραμονής της παρούσας κυβέρνησης θα είναι πέραν της 19ης Φεβρουαρίου, ίσως και κατά δύο μήνες, εκτός και αν κάποιο ιδιαίτερο πολιτικό γεγονός τις επιβάλλει νωρίτερα."

Εκεί που λες, η "αριστερή κριτική στήριξη" επαρκεί για να νομιμοποιήσει τον δοτό υπάλληλο των τοκογλύφων, επιστρέφει το ακροδεξιό ραμολί από τον τάφο και δηλώνει πως... "Οι εκλογές δεν εξυπηρετούν το συμφέρον της χώρας": "Οι δεινές περιστάσεις υπό τις οποίες διαβιούμε, με οδηγούν στην πεποίθηση ότι δεν χρειαζόμεθα εκλογές, αλλά μια κυβέρνηση με ικανότητες και γνώση που θα εργασθεί για να βγάλει την χώρα έξω από τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει." 

Φώτη και Κωστή τι το κουράζεται; Νομίζω πως εκλογές δεν πρέπει να γίνουν στο τέλος της τετραετίας, πρέπει να καταργηθούν εντελώς. Γιατί να μπαίνουμε σε φασαρίες όταν μπορείτε εσείς μεταξύ σας να αποφασίζετε ποια συμμορία έχει σειρά. Νομίζω ότι με λίγη καλή θέληση θα τα βρείτε. Να μην κουράζεται ο λαός με αυτά τα ατελείωτα σούρτα φέρτα. Αυτό το πανηγυράκι είναι démodé,  κοστίζει ένα σκασμό λεφτά και μολύνει και το περιβάλλον. 

Αντιλαμβάνομαι ότι δεν επαρκούν, οι Βορίδηδες στην κυβέρνηση (-έστω και χωρίς τσεκούρι) και οι Ψαριανοί στα mass media, για να δέσει το γλυκό της εθνικής συμφιλίωσης και να καταπιεί αμάσητο το "άνευ εκλογών" ο λαός. Αλλά ρωτάω… Δεν είναι νωρίς για να βγάλετε τους "Άσους" όλων των αποχρώσεων στο τραπέζι και να καταναλώσετε όλες τις εφεδρείες; 

Ξέρετε κάτι που ξέρω και βλέπετε κάτι που δεν μπορώ να δω;

Εγώ βλέπω ένα λαό λουφαγμένο και κατα τρομοκρατημένο, που ασκείτε ενίοτε σε καπελωμένους "επαναστατικούς" περιπάτους.  

Ρε λες να αρχίσω να ακονίζω την ɡijɔtin….. 
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Της φιλελεύθερης…. το κάγκελο

Κωλοφαρδία

Πανωλεθρίαμβος